Over ons.
Kunst en identiteit samenbrengen, dat is wat Barbara van Druten en Niki Koutouras voor ogen hadden toen ze hun creatieve bureau ARTvertisements (art en advertisements) begonnen. 

Met behulp van een team van professionals voegt het creatieve duo kunst en data samen tot een uniek concept. Het doel? Niet alleen inspirerende, maar ook functionele kunst- en interieurconcepten creëren.

Dat Barbara en Niki marketing en kunst combineren, is gezien hun achtergronden geen verrassing.

Niki is creatief marketeer met een achtergrond in retail en design in de internationale modewereld.Barbara is kunstenaar en heeft een achtergrond in Visuele Communicatie en Illustratie, met als basis haar opleidingen aan de Academie van de Beeldende Kunsten te Maastricht en de Academy of Arts, Architecture and Design in Praag.  

 

 

In ARTvertisements komen esthetiek en informatie samen door middel van op maat gemaakte digitale collages, deel uitmakend van een totaalconcept. Zo kunnen de gelaagde collages bijvoorbeeld QR-codes bevatten of de geschiedenis van de omgeving vertellen.

Ook spelen kleur en beleving een belangrijke rol in hun uitingen. Niet alleen voor het aanzicht, maar ook om klantspecifieke doelen te stimuleren. Zo is bijvoorbeeld aangetoond dat kleur en beleving bij kunnen dragen binnen het onderwijs, de geriatrie, tandheelkunde en eigenlijk elke sector waar men specifieke belangen voor ogen heeft.

Niki en Barbara richten zich altijd op het totaalconcept, waarin de wensen en identiteit van een organisatie centraal staan. ARTvertisements is al ingezet bij o.a. het ontwikkelen van marketingconcepten, stadsverfraaiing, interieur- en bouwprojecten.

Scroll naar onderen voor publicaties over de diverse projecten.

Hieronder onder andere youtube filmpjes over hoe ARTvertisements werkt, een kunstzinnige portfolio, het concept van Het Leidsch Singelspel, en ARTvertisements in het NOS. Meer is te zien via ons youtube-kanaal.

CONTACT
ARTvertisements

info@ARTvertisements.com

+ 31 6 51 27 39 01

Unit-2
Nieuwe Energie,
3e Binnenvestgracht 23j,
2312 NR  Leiden