Interieur
Ben jij op zoek naar een unieke gepersonaliseerde kunstuiting?  Of wens je een onderscheidend interieuradvies?
Wil je de (familie)geschiedenis of juist de profilering van het bedrijf in beeld brengen? Wil je je als bedrijf, organisatie of particulier onderscheiden door unieke visuele uitingen, die op diverse manieren ingezet kunnen worden?

Dit doen wij op verschillende manieren. Eén van die manieren is het verzorgen van kunst- en interieurconcepten voor organisaties en particulieren.

ARTvertisements streeft naar uitingen waarin bedrijfs- en klantcommunicatie via visuele vormgeving, kunst en omgeving centraal staan. Wij vertalen identiteit naar belevenisvolle en inspirerende visuele concepten, die jouw bijzondere verhaal vertellen binnen een uniek interieurdesign.

Werkwijze
Wij ontzorgen, hoe groot of klein een aanvraag ook is! 

Door middel van een kennismakingsgesprek en een diepgaand onderzoek achterhalen wij de identiteit en wens van de opdrachtgever. Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag en vertellen we jouw verhaal.

Mits gewenst:

  • helpen wij de juiste profilering en identiteit te bepalen,
  • implementeren wij de huisstijl,
  • doen wij onderzoek en concretiseren t.b.v. de visuele uiting, 
  • bepalen wij het kleurenpalet in combinatie met het interieur,
  • kijken wij kritisch naar het interieurconcept en de gewenste organisatorische, creatieve, werk- en sportgerelateerde doelen,
  • nemen we routing, online faciliteiten en overige wensen mee.

Oplevering kunstwerk Leonardo College

‘Het Leidse Avondmaal’

 

 Juni 2021

Regelmatig krijgen we de vraag hoe ARTvertisements eigenlijk werkt? Hoe worden persoonlijke of organisatorische wensen vertaald naar een kunstwerk of totaalconcept?

Klik hier om het artikel te lezen waarin we inhoudelijk ingaan op het kunstwerk en we de processtappen omschrijven.

Het nieuwe schoolgebouw van het Leonardo College kenmerkt zich door een ‘open’ structuur. Er is een centrale opgang vanaf het atrium tot aan het dak, waardoor je van beneden naar boven kunt kijken. In het hart van het gebouw heeft ARTvertisements een kunstwerk gecreëerd, gebaseerd op, hoe kan het ook anders, Leonardo da Vinci.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor de vergroting!

CONTACT
ARTvertisements

info@ARTvertisements.com

+ 31 6 51 27 39 01

Unit-2
Nieuwe Energie,
3e Binnenvestgracht 23j,
2312 NR  Leiden